ScanAgile19

Press

Press release (Finnish) 12.2.2019

“Häpeä ja pakko estävät kilttiä menestymästä”
Vastuuprosessin kehittäjä Avery Suomeen maaliskuussa

Tiimien johtamista ja henkilökohtaista vastuunottamista pitkään tutkinut ja Teamwork Is An Individual Skill -kirjan kirjoittaja Avery saapuu Suomeen maaliskuussa puhumaan ketterien menetelmien ScanAgile -konferenssiin.

“Työni kautta tutuksi tulleet suomalaiset ovat osoittaneet voimakasta taipumusta olla “kunnon kansalaisia” eli kilttejä ja hyvin vastuullisia“ kertoo Christopher Avery. Kiltteys ja kunnollisuus linkittyvät kuitenkin myös häpeän ja pakon ajatusmalleihin Averyn pitkällisen tutkimustyön tuloksena syntyneessä Vastuuprosessissa. Vastuuprosessi kuvaa, kuinka ihmismieli reagoi ongelmiin ja vastoinkäymisiin.

“Suomalaiset ovat kilttiä väkeä, todella kilttiä. Tähän mennessä tutkimissamme kulttuureissa “kiltteys” vahvistaa häpeän ja pakon kokemuksia, mitkä estävät todellista vastuunottamista omasta elämästä. Vastuunottaminen ja haltuunottaminen kulkevat käsi kädessä. Häpeästä ja pakosta vastuunkantamiseen siirtyminen vapauttaa elämään mielekkäämpää ja tuottavampaa elämää – niin töissä kuin vapaa-ajalla.”

ScanAgile kokoaa Helsinkiin kansainvälisiä ja suomalaisia Agile-vaikuttajia puheenvuorojen, työpajojen ja vapaan keskustelun merkeissä. ScanAgile järjestetään 13.-14.3.2019 yhdeksättä kertaa ja edelleen pääasiassa vapaaehtoisvoimin.

ScanAgilen taustalta löytyy Agile Finland ry, jonka tavoite on laajentaa Agile-yhteisöä Suomessa ja lisätä tietoisuutta ketteristä menetelmistä ja lean-ajattelusta, sekä edistää näiden omaksumista, käyttöä ja kehittämistä.

Avery järjestää myös yhdessä teknologiayhtiö Siilin Akatemian kanssa Powerful teams -työpajan.

Lisää tietoa aiheesta:
Christopher Avery
https://christopheravery.com/
Mahdolliset haastattelupyynnöt englanniksi: ca@christopheravery.com

ScanAgile
https://www.scan-agile.org/
Laura Snellman-Junna, Laura Snellman-Junna@scan-agile.org

Siili Akatemian Powerfull Teams Workshop
https://www.siili.com/fi/akatemia/responsibility-processr-powerful-teams-workshop

Clarion

Agile Finland r.y.

scan@agile.fi

#ScanAgile24